во

10 Илустрации прикажуваат колку многу се променил животот некогаш и сега

Времето менува сè… Од нашата претстава за големината на семејството до начинот на кој се будиме наутро. Технологијата и достапноста на информациите целосно ни ги менуваат погледите кон светот.

Погледнете ги илустрациите на Алис Перкмини, кои на сликовит начин прикажуваат како изгледал животот во минатото, а како изгледа сега.

Нашата слика за семејство се промени целосно.

Сега посветуваме многу повеќе внимание на безбедноста.

Квалитетот на ТВ серии се промени драстично, но не и нашата возбуда додека ја чекаме новата епизода.

Имаме достап до сите информации.

Станавме зависни од технологијата…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 причини зошто Папата не оди во посета во Битола

Министерот оди кај првиот и прашува од што бил болен, каква е негата, храната …