во ,

10 Фотографии што докажуваат дека гените се чудо


Кога братучетки си личат како близначки, кога синот е копија на таткото… Фото докази дека гените се чудо.

Секој од нас најверојатно слушнал дека личи на некој од своите роднини. Од очи до коса, од родителите наследуваме разни карактеристики.

Некој го има носот на мајка си, друг насмевката на татка си, а пак трети се комплетна копија на некој од родителите или можеби бабите или дедовците.

Фото докази дека генетиката е чудо:

„Половина од лицето е мое, а половина на ќерка ми.“

„Решив да копирам фотографија на мајка ми од 80-тите.“

„Си пострижав шишки како мајка ми во средно училиште.“

„Сестра ми и јас.“

„Јас и син ми.“

„Јас и мојата братучетка.“

„Лево мајка ми како дете, десно јас.“

„Мојот дедо и мојот син. Разликата меѓу овие фотографии е 70 години.“

„Татко ми и јас на 24-годишна возраст.“

„Јас и син ми на  3-годишна возраст.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Ситуации во кои природата се стави во улога на волшебник и ги претвори обичните работи во аномалии

10 Искрени стрипови за тоа колку е различна „борбата“ на мајките и татковците со своите деца