во

10 Фејлови на дизајнери и мајстори кои ги прават предметите бескорисни и неупотребливи


Погрешно поставени скали, бојадисани прекинувачи кои станале нефункционални, клупа со потпирач од двете страни… да, сите овие промашени дизајни постојат во реалноста.

Во продолжение неколку фото-докази споделени од луѓе на Редит:

Потребна е обука пред користење на скаливе

Клупа со потпирачи на двете страни, без опција да се седне

„Во авион го имав најмалиот потпирач за рака“

Обележување за автомобили што возат и по ѕидови…

Нешто не е во ред тука

Скали за да стигнете до други скали

Кога молерот ќе ги офарба и прекинувачите, па ќе станат бескорисни

Подобро да ја искористите другата врата додека да разберете во која насока да читате

Врата во јавен тоалет без поента

На излегување од тобоганот треба да се посети физиотерапевт или костозглобно

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вирално видео: Крадец на брендирани чанти се удри во стакло во обид да побегне – веднаш беше уапсен

10 Луѓе кои лузните на телото си ги претвориле во ремек-дела со тетоважа