во ,

10 Туторијали како сами дома да си направите заштитна маска


Ако поради лична безбедност сметате дека од дома треба да излезете со маска преку устата, ќе се соочите со еден проблем – нивен недостаток на пазарот.

Па, ако сакате да се обезбедите вие и вашето семејство кога го извршувате неопходното пазарење или претрчување до аптека, многу девојки низ светот понудија туторијали кои ќе ви покажат како сами да направите маски во домашни услови.

Проект кој ќе ви пополни малку време во денот, а воедно и ќе ви користи.

Ова се 10-те туторијали кои изгледаат најлесни и наједноставни:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Брилијантни изуми од Јапонците кои покажуваат дека се светлосни години пред нас

27 Моќни илустрации кои ја прикажуваат борбата на медицинските лица со корона вирусот