во ,

10 Стрипови од кои секоја жена ќе заплаче, откако ќе престане да се смее

Веројатно една од најтрогателните емоции што ги доживуваме кога гледаме филм, читаме книга или дури само поминуваме низ слики на Интернет и се препознаваме во ситуација. Понекогаш нѐ расположува, понекогаш е обратно. Но, секој пат, кога се среќаваме со такво нешто, застануваме и сфаќаме: колку е неверојатно што луѓето од различни делови на светот можат да бидат толку слични едни на други.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Научник открива: На колку состаноци треба да одите пред да ја пронајдете сродната душа

Македонски транзициски бизнисмен и криминалец разговараат за иднината. Богаташот…