во ,

10 Ситуации од секојдневниот живот за кои нема објаснување ниту оправдување


Понекогаш природата прави работи во нашето опкружување за кои нема објаснување, а понекогаш луѓето околу нас прават работи за кои нема оправдување.

Токму такви се овие сцени на кои луѓето низ светот наидувале, за кои никому не му е јасно како и зошто се случиле.

„Што размислувал дизајнерот?“

„Кога живееш со цимер што јаде банани вака…“

„Имам видено чевли да висат од електрични кабли, но контролер од Плејстејшн ми е нешто ново…“

„Пристап за инвалидска количка на скали…?“

Одличен избор за локација на штекер

Очи болат од ова решение

Зошто некој би оставил чоколадо да се топи по велосипедот?

Печатот за рокот на траење е ставен на лепчето наместо на амбалажата

„Ако мислите дека е невозможно децата да се повредат меѓусебно на лулки, еве одлично решение“

Мал дел со плочки среде тепих – зошто да не?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Го слушнал некој полицаец и одма го привел во станица кај командирот…

16 Фотошоп „експерти“ на социјалните мрежи кои ќе ве натераат дасе фатите за глава