во , ,

10 Ситуации во кои природата се обиде да нѐ збуни и успеа во тоа


Многу е забавно да се види како природата ни прави илузии секојдневно. Светот е полн со ситуации кога сè може да ни се измеша во главата откако ќе ги погледнеме фотографиите.

Токму такви се и овие ситуаци каде што ќе мора да погледнете по втор пат за да сфатите што се случува. Секако е забавно да се гледаат илузиите на природата и да се ужива во нив.

1. Цвет што личи на птица

2. Камен што личи на парче месо од мермер

3. Морков кој глуми дека е птица

4. Верверица со руса опашка

5. Многу мали домати

6. Дали е ова отровното јаболко на Снежана?

7. Ова не е зебра, туку коњ со такви шари

8. Дрво кое трча

9. И дрвјата имаат уши (ова е печурка)

10. Ова е портокал, а не тиква

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Фотографии кои ја будат љубопитноста во секој од нас и не потсетуваат дека светот е чудесно место за живеење

15+ Неверојатни изуми од светот кои ни требаат и во градовите во Македонија