во

10 „Пред и потоа“ фотографии што нѐ натераа да ги триеме очите и да погледнеме повторно


Да се опфати резултатот од нешто е секогаш интересно. Ова го покажуваат фотографиите во оваа компилација – што било порано и што се случило потоа.

Вселенска капсула SpaceX Crew Dragon пред и по нејзиниот лет

Разликата што ја прави 3 месеци хардкор хемотерапија

„Одлучив да ја бојадисам мојата куќа. Излезе одлично, мислам“

„22 години разлика помеѓу слики. Сѐ уште љубовта на мојот живот! “

Ел Кастиљо во минатото и денес

„Во мојот двор има јазол на дрво за кој мислев дека изгледа како пар, па ги оживеав“.

„Работев на оваа стара пумпа за бензин 2 години … Таа беше на мојот покоен дедо … Готово е.“

Татко и син 28 години подоцна

Сине Доре, 1978 година-сега. Мадрид, Шпанија

2001 vs 2020

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто да се работи на врска е поважно од запознавање на „вистинската личност“

7 знаци дека луѓето ве „газат“ и еве што да сторите во врска со тоа