во ,

10 Пати кога девојките и момците претерале со Фотошопот

Фотошоп навистина е волшебна алатка ако знаете да ја користите правилно. Кога експерти работат со Фотошоп и слични алатки, обично не ни забележуваме дека фотографијата била уредувана.

Од друга страна, резултатите на луѓето кои немаат поим од Фотошоп се навистина комични.

Неколку смешни Фотошоп утки што сигурно ќе ве насмеат:

„Секоја жена го сака моето тело“.

„Ја знае некој неговата рутина за вежбање?“

„Не ми е јасно во што гледам“.

„Сенките не лажат“.

„Најубавиот одмор“.

„Зошто ви е плус-сајз модел кога можете само да ги ’растегнете‘ фотографиите?“

„Ми изгледа како оригинал Adidas“.

„Сигурно вежбал со месеци“.

„Рефлексијата не лаже“.

„Ми изгледа реално“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

23 Работи од историјата на светот кои ќе ве импресионираат

10 Фотографии кои докажуваат дека во секоја фамилија има по некој “талент”