во

10 Луѓе кои лузните на телото си ги претвориле во ремек-дела со тетоважа

Иако лузните многумина ги сметаат како доказ дека минале низ некоја животна битка, сепак има и такви луѓе кои не сакаат да се потсетуваат секојдневно на тоа гледајќи во лузните.

Во таков случај, тетоважата е најдобро решение за да се прикрие, а истовремено да се создаде уметност на телото, но има и такви кои со тетоважа уникатно ги истакнуваат лузните.

Луѓе на Редит споделуваат тетоважи кои прикриваат лузни или пак, ги истакнуваат на уникатен начин:

„Тетоважа покрај лузна од операција“

Прикриена лузна

Тетоважа врз лузни од операција

Тетоважи од печурки нацртани над лузни

„Ме удри молња и се тетовирав“

„Со оваа тетоважа си ја покрив лузната“

„Си ги покрив лузните со тетоважа“

„Си ја покрив длабоката, страшна лузна на грбот“

„Мојата прва тетоважа. Решив да си ја украсам лузната од бајпас“

Тетоважа на лузна која свети на одредена светлина

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Фејлови на дизајнери и мајстори кои ги прават предметите бескорисни и неупотребливи

Ако некогаш сте посакале да проживеете еден ден како ликовите од „The Office“, сега го можете тоа