во

10 илустративни одговори на прашањето „Што би се случило ако…“

Многу луѓе сакаат да ги знаат одговорите што произлегуваат од прашањето: „Што би се случило ако…“

Затоа што ваквите одговори звучат како забавни експерименти, иако некогаш се сосема ненамерни и случајни работи кои ни дале одговор на прашања кои не би ни помислиле да ги поставиме.

Еве што се случи со производите од кожа во продавница што беше затворена 53 дена (тоа се случи во Малезија каде што влажноста е многу висока).

Ова ќе ви се случи со парите ако се обидете да ги дезинфицирате во микробранова печка.

Ова е она што се случи по 2 години употреба со евтин чистач на чинии (десно). Лево – висококвалитетен чистач на садови што се користи веќе 15 години.

Еве што ќе се случи со компирите после 3 недели ако ги оставите да растат.

Ова може да се случи со заштитата на екранот ако постојано го користите вашиот телефон и секогаш се движите по екранот со палецот

Овој клуч беше во брава што никој не ја допрел повеќе од 20 години.

Ова е она што се случува со шишињата сок (двете шишиња во средина) кога остануваат неколку недели до прозорецот на продавницата под силна сончева светлина.

Дрво ќе изгледа вака доколку расте во близина на ограда

Ова се случува кога птица ќе се залета во прозорецот

Ова е она што се случува со патиштата во зоните од поплавите по обилните дождови.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оваа фотографија збунила многумина! Може ли вие да погодите што се наоѓа на неа?

10 Фотографии кои ја будат љубопитноста во секој од нас и не потсетуваат дека светот е чудесно место за живеење