во ,

10 Забавни илустрации за незгодите за време на шопинг што ни се добро познати на сите

Облека што ни стои добро само во соблекувалната, свирење на алармот бидејќи касиерката заборавила да го извади магнетот, облека што ја има во сите големини освен нашата – сигурно ви се познати овие ситуации.

Незгоди за време на шопинг кои ни се случиле на сите, низ забавни илустрации:

Бројчињата на облеката секогаш ни ја рушат самодовербата

Ако почне да свири алармот, секојпат помислуваме дали можеби сме украле нешто

Да се пронајде вистинската нијанса на пудра е исто како да се освои лотарија – речиси невозможно

Еден од најголемите стравови – да ја оштетиме облеката што ја пробуваме

Она што ни стоело одлично во соблекувалната не изгледа најдобро кога ќе се огледаме дома

Сите сме дале мало богатство за парче облека, за следниот ден да го видиме на попуст

Комбинациите што ги гледаме на Инстаграм изгледаат одлично, сè додека не ги облечеме ние

Никогаш нема да сфатиме зошто во соблекувалните нема место ни да се свртиш

Некогаш прозорците и затворените стаклени врати се премногу чисти…

Кога многу ни се допаѓа нешто, го има во сите големини освен, секако, нашата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Илустрации кои ќе ги разберете само ако одвоите малку време за да ги размислите

14 Стјуардеси откриваат „сочни“ детали и тајни од работното место