во

Што да правам докторе, мажот ми не ме задоволува…

Му се жали Трпеица на докторот:

– Што да правам докторе, мажот ми не ме задоволува.

– Фати си швалер!

– Имам бе, швалер.

– Фати си уште еден.

– Ама имам уште еден.

– Лелеее, па ти нимфоманка си била…

– Е тоа напишете го во книшкава докторе, а не маж ми ороспија да ме вика.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Попе знаеш ли колку сакам да спијам со попадика…

30 Карактеристики на луѓето за анализирање после македонско тавче графче