во

Шо јааш бе, кисело млеко а?

Мажо седе у кујната, јаде кисело млеко.

Флева жеента.

-Шо јааш бе, кисело млеко а?

-Друк нели треба да апне.

-Ја детто ак путере!

-Купих и за детто.

-Ја на мен ак ми се пријаде, присака да си сркнм, да си надробм.

-Купих ти срце и за тебе, има.

-Еми, ја на мама ак и си присака да апне, сичко изде, ѓубре недно си, себично гуведо.

-Има! И за мајка ти има ак доо, има у фриждерооо.

После две секинди.

-Е ѓубре недно, шо пари си иструшил, шо толко кисело млеко.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жена – Кажи ми – сакам те љубави…

Душо, накратко. Треба да сте во градинка во 8:10-8:15, значи разбуди ја Мила во 7:30-7:35. Облечи и хулахопки…