во

Шо се добива ако се спојат Жан Клод Ван Дам и Мистер Бин

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Срце, зошто не си романтичен како во филмовите

Срце, сакам да се венчаме на Бали!