во

Трпе и Трпана се заминале за Њујорк на гости кај синот…

Трпе и Трпана се заминале за Њујорк на гости кај синот. Се качиле во едно такси и возачот ги прашува:

Возач:”Where are you coming from?”

Трпе: “From Macedonia”

Трпана: “Шо вика, шо вика?”

Трпе: Не праша од каде сме, му кажав дека доаѓаме од Македонија.

Возач: “Which town?”

Трпе: “Kavadarci”

Трпана: “Шо вика, шо вика?”

Трпе: Прашува од кој град, јас му кажав дека сме од Кавадарци.

Возач: “I had the worst sex in Kavadarci.”

Трпана: “Шо вика, шо вика?”

Трпе: “Те познавал”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Лелее, абе ти труиш на ракија…

17 Фотографии докажуваат дека не сте единствени ако денот ви тргнал наопаку