во

Трпана му се жали на докторот дека немала с*кс со години…


Трпе ја носи Трпана на доктор.

Трпана му се жали на докторот дека немала с*кс со години.

Докторот има секс со Трпана пред Трпе и му вели:

– Е ова и треба на жената, 3 пати неделно.

Трпе замислено одговара:

– Докторе, во понеделник и среда можам да ја носам, ама во петок сум со другарите на фудбал…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оче згрешив, најсрамниот грев го направив!

Кажи ми у што е подобра од мене?