во

Трик прашање: Како преживеала жената?


Замислете ја оваа ситуација… Ви изгледа ли реално дека жената преживеала? Како успеала во тоа?

Одговорот е на следната страна…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Која страна од мозокот ви е подоминантна? – она што ќе го видите прво го дава одговорот

Кога жената ќе побара нешто, го сака веднаш – Животот со маж, низ смешни илустрации