во

Тоа е докторе, не можам да имам деца…

У Новата болница, докторот го прашуе пациентот:

-Ее, шо направи…

-Тоа е докторе, не можам да имам деца…

-Море, ги направи ли тестовите…

-Аха, ама абе џабе е, тоа кај мене е наследно, и прадеото и деото и тате, сите не можеле да имат деца…

-Чекај, чекај малку бре, како тоа, ами ти од кај дојде…

-Ами докторе, ја дојду сабајлето со автобусот од Неготино…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќерко, овај твојо многу ќуте…

Си биле двајца риболовци. Се среќаваат по долго време и едниов го прашува другиов…