во , ,

13 Смешни илустрации го прикажуваат тајниот живот на храната и пијалаците


Chow Hon Lam е името на илустраторот кој во моментот работи во Куала Лумпур. „Сакам да раскажувам приказни. Ќе го погледнам она што го јадам и ќе се обидам да замислам доколку сум на нивното место, што би направил? Би имал ли некакво хоби?“

Овие прашања Chow Hon Lam ги одговорил преку серија хумористични илустрации прикажувајќи го „тајниот“ живот на одредени видови храна и пијалаци.

Погледнете ги и насмејте се:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Генијалци кои со својата досетливост успеваат да се снајдат во секоја ситуација

24 Илустрации го прикажуваат светот доколку предметите околу нас би зборувале