во , ,

Тато, тато, кој е тој Бетмен?

– Тато, тато, кој е тој Бетмен?


– Еден чичко кој работи дење, а ноќе се маскира и таков излегува надвор.
– Како чичко Тошо?
– Не, чичко ти Тошо е трансвестит.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден хамбургер…

Фрази, коишто никогаш НЕМА да бидат изговорени во Македонија