во

Тато, како можам да препознаам алкохоличар?

 

Го прашува синот таткото:

– Тато, како можам да препознаам алкохоличар?

– Епа сине ги гледаш оние две дрва?

– Да.

– Епа на пример алкохоличарот би видел четири, а не две!

– Тато, таму има едно дрво!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Абе, магаре, кое е наjсилното животно во џунглава?

Тато јас се заљубив многу, сакам да се мажам!