во

Тато, каде оди штркот откако ќе го донесе бебето?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

За да земам кредит, колку жиранти треба?

Да завршам факултет…