во

Тато, знаеш што е папучар?

Малиот Трпе го прашува татко му:

– Тато, знаеш што е папучар?

– Не!

– Па, изгаси ја правосмукалката да ти кажам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Овој молерот е жив будала. Кај мене кујната ја измолерисува за еден ден…

13 цајкани одат на испит на факултет. Седнуваат еден позади друг, како на факултет…