во

Стигнавме момци, 500 денари…

Влегуваат тројца камен пијани во такси. Таксистот ги гледа дека се дрво пијани па ја пали колата, вози три метри и ја гаси:

– Стигнавме момци, 500 денари.

Првиот искача и му се заблагодарува, вториот искача и му дава пари, а третиот на искачање му удира една заушка, а таксистот го прашува:

– Што ме удираш бе?!

– Што летиш будало една, сакаш ли сите да изгинеме?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Овој авион целосно е дизајниран и направен од ваши студенти…

Мине Германец со девојка низ Македонија со кола и камп приколка…