во

Слушајте луѓе, ние сме мала држава…


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во кој месец жените најмалку зборуваат?

Кога ќе кажеш на баба ти дека си гладен…