во

Си го носи еден човек Југото на сервис и му вели на автомеханичарот…

– Сакам да му вградите турбо.

– Добро, 1000 денари.

– Сакам да му ставите и мотор од Ферари.

– Уште 1000 денари.

– 1000 денари?! Ти мене да не ме зафркаваш?

Мајсторот одговара:

– Ами ти прв почна!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пак си пиел, пијаницо една!

Господине, знаете ли дека по жена и по автобус никогаш не се трча…