во

Се јавува човек што д’тка во полиција и вели…

Се јавува човек што д’тка во полиција и вели:

– Попопополиција?

– Да, полиција.

– Кококошките на комшијата ми сметаат да спијам?

– Колку ги има?

– 100.

Па ибркај ги-му велат од полицијата.

– Па ииизззбркав 90 но ооосстанатите ми сссметаат.

– Па избркај ги и тие.

– Изззбркав 9 но тоа што осстттана пак ми ссссмета.

– Па отерај го и тоа во пи*ку матер.

– Па му ввииккам иди у пипипипи-и сите кокошки се вратија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што се случило после смртта на Наполеон??

Трпано, советувај ме што да правам? Оној мојот, нели пред две години, отиде во Америка…