во

Се сеќавате ли како изгледаа летата кои ги поминувавме во ваквите сандали?

Пред нас е лето какво досега не сме имале, а многу ќе се сложат дека летата повеќе не се тоа што некогаш беа.

Во доба кога не постоеше лажен живот на Инстаграм и Фејсбук и кога не позиравме со часови за фотографии на социјалните мрежи, летувањата беа посреќни и поисполнети. Имавме душеци кои преживуваа и 10 лета, отворени прозорци во автомобилот на пат до летувалиштето и целодневна игра на плажа.

Децата и возрасните носеа сандали на кои им ја посветуваме денешната носталгична галерија. Се сеќавате ли на чувството на носење на овие модели?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

8 Бон-тон правила кои некултурните луѓе конечно ги научија за време на пандемијата

За 3 седмици направил чудо од стар таван – резултатот воодушевил половина милион луѓе