во

Само луѓето со висок IQ можат да го забележат полицаецот на илустрацијата за само 15 секунди

Се тврди дека само луѓето со висок коефициент на интелигенција ќе можат да го забележат полицаецот во оваа оптичка илузија за само 15 секунди.

Една стара фотографија покажува татко со три деца како гледа во викендичка за војници во прекрасен зелен амбиент.

Но, на фотографијата се крие и полицаец, кој е вешто скриен во сликата и само оние со висок коефициент на интелигенција успеваат да го најдат.

Дали сметате дека имате натпросечен коефициент на интелигенција? Ако успеете да го пронајдете полицаецот за 15 секунди, тоа може да биде знак за вашата висока интелигенција.

Предизвикот е малку потежок бидејќи полицаецот толку добро се сокрил и се вклопил во позадината на сликата.

Ако не можете да го најдете, ќе ви дадеме мала помош. Полицаецот се крие на десната страна на фотографијата, меѓу дрвото и куќата.

Ако нашата помош не ви помогна, погледнете го решението во продолжение.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

„Мислам дека нивниот брак ќе биде многу краток“: Го фатила бидермаерот на венчавка, а реакцијата на нејзиното момче кажува сè

20 Пред VS. После фотографии кои ја покажуваат тоталната промена