во

Сакаш да си играме како во старите добри времиња. Јас да те чекам кај стариот даб…

Седат баба и дедо и гледаат ТВ. Дедото ѝ вели на бабата:

– Сакаш да си играме како во старите добри времиња. Јас да те чекам кај стариот даб и ти да дојдеш и како божем да водиме љубов?

Бабата се согласила.

Дедото чекал, чекал и видел, не доаѓа бабата. Оди дома и ја прашува:

– Зошто не дојде?

А бабата вели:

– Па божем мама не ме пушта.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се фалеле Англичанецот, Французинот и Црногорецот…

Влегува Мујо во банка и бара да му исплатат 200 евра…