во ,

Различната перцепција за времето и парите низ реални ситуации од секојдневието

Колку пати во животот сте си рекле дека немате време за вежбање, а сте поминале 2 часа на социјалните мрежи без да забележите?

Или дека немате доволно пари за неопходни работи месецов, а сте завршиле на шопинг бидејќи имало попуст?

Ова се постапки кои реално ни се случуваат во секојдневието. Сигурни сме дека ќе се препознаете барем во една од ситуациите.

Не се држете до цените и времето, важна е крајната поента.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Работи кои ги правиме секојдневно, а не сме свесни колку се опасни

Швеѓанка со забавни пораки на табла им мами насмевки на мајките