во

Психијатарот му покажува на пациентот лист со дамка од мастило…

Психијатарот му покажува на пациентот лист со дамка од мастило:

– Што гледате?

– Гледам тажен, осамен човек, уморен од справување со идиоти, со ниска плата, напорна работа и мизерен, неправеден живот…

Психијатарот си ги брише солзите и вели:

– А на сликата… ?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Леле види го колку е слатко, ептен личи на татко му…

Долго време рибарите?