во ,

Принцезата сакала да се мажи за најхрабриот и најпаметниот маж во царството…

Принцезата сакала да се мажи за најхрабриот и најпаметниот маж во царството. Се пријавиле кандидати од различни земји, а принцезата ги тестирала на ист начин, со езерото со крокодили. Дошол редот и на принцот од старото македонско кралство. Тргнале Македонецот и принцезата на прошетка низ паркот и стигнале до езерото со крокодили. Тогаш принцезата го извадила прстенот од раката, го фрлила кај крокодилите и му рекла на принцот:

– Ајде сега извади го!

И нашиов го извадил.

Принцезата со ококорени очи рекла:

– Ти си вистинскиот за мене, оние кретени скокаа во водата…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажот се враќа дома од работа и ја прашува жената: Мила, зошто си гола?

30 Илустрации докажуваат дека љубовта е во малите моменти