во

Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми…

У цвеќару:

– Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми.

Цвеќарка:

– Претпостављам за годишњицу ви е?

– Не, не е… За недељнину ми е!

– Каква ви е тај недељнина?

– Па едну недељу дома не сам се вратија од кафану.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Колку продажби направи денес? – Прашал менаџерот.

Пожарот е успешно изгаснат, но имаше седум повредени…