во

Престар сум веќе да бидам џедај…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се сеќаваш ли ти на згодната вдовица…

Маж ми се врати од риболов со овие обувки…