во ,

Прекрасни илустрации за врската мајка-ќерка во кои сите ќе се пронајдете

Паскал Кемпион низ прекрасни илустрации ни ја прикажува врската мајка-ќерка, која е истовремено и комплицирана, и емотивна, и пресилна, и чиста како солза. Мајките се први учителки на нивните ќерки, нивен најголем пример, нивен идол, но кога ќе дојдат тинејџерските години, мајките се тие кои ги добиваат најсилните „удари“… Но, и најголемите награди.

„Оваа врска е скапоцена, тешка и загадочна. Само не на начинот на кој очекувавте пред да станете родител. До сите мајки: вие сте неверојатни“ – пишува Кемпион.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

25 Фотографии во кои ќе треба да го пронајдете го натрапникот

Артисти со трогателни цртежи за бремената слоница која умре откако изеде ананас полн со петарди