во

Полицаец сопира возач: Возачката ве молам!


Полицаец сопира возач:

– Возачката ве молам!

– Повелете!

– Дали имате пиено, Павле?

– Е од каде сега Павле?

– Па Апостол, така пишува?!

– Абе тоа ми е иконата во возачката.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вози побавно, си ги испокршивме забите!

Овој молерот е жив будала. Кај мене кујната ја измолерисува за еден ден…