во

Пожарот е успешно изгаснат, но имаше седум повредени…

Избил пожар во едно болничко крило, па дошле пожарникарите и го изгаснале. Еден од пожарникарите му поднесува извештај на дежурниот лекар:

– Пожарот е успешно изгаснат, но имаше седум повредени. Им дадовме вештачко дишење и петмина ги вративме во живот. За другите двајца, за жал не можевме ништо да сториме.

Докторот само се фатил за главата и изустил:

– Како тоа петмина вративте во живот? Па Луѓе, вие гасевте пожар во мртовечницата…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми…

Во некоја државна фирма наместиле нов директор…