во

Пак си пиел, пијаницо една!

Се враќа Трпе дома, дрво пијан и Трпана уште од врата почнала да му се дере:

– Пак си пиел, пијаницо една!

– Чекај малку Трпано, колку пати те имам из*бано овој месец?!

– Епа, мислам 10 пати…

– А колку пати, сум се опил?!

– Па едно 5-6 пати.

– Епа кога е така, зошо не ми викаш е*ач, туку пијаница?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!

Си го носи еден човек Југото на сервис и му вели на автомеханичарот…