во

Од стари сијалици – нови лампиони: 18 идеи за новогодишна работилница

Годинава беше мрачна за сите, па многумина решија порано да си ги накитат новогодишно домовите за да внесат радосна магија во семејството, а вие може да го искористите викендот за „направи сам“ новогодишен проект.

Ако оваа година не ви е дојдено до купување на нови лампиони, тоа не значи дека не можете да ги направите сами.

Пробајте од старите прегорени сијалици да направите ваше креативно ремек дело, а може да ги вклучите и вредните детски рачиња.

Ова се само неколку идеи кои може да ви послужат како повод за една поинаква новогодишна работилница во домашни услови:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

6 Продукти за убавина од минатото што ги користиме и денес

16 Илустрации покажуваат дека на светот има два типа на луѓе