во

Од денес ќе плаќаш за сé, ручек 10 евра, перење 10 евра, пеглање 10 евра…

Трпана лута му се дере на Трпе:

– Од денес ќе плаќаш за сé, ручек 10 евра, перење 10 евра, пеглање 10 евра…

Трпе ја слуша и заводливо и вика:

– Срце а да не се караме да водиме љубов?

– И тоа ќе те чини 100 евра!

– Епа ништо имам само 50 – и кажува Трпе и се врти и заспива.

По некое време слуша нешто шушка, се врти и ја гледа Трпана брка по ташната и ја прашува:

– Што правиш?

– Барам 50 евра да ти дадам на заем!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Господине Трпе, тоа е невероватно како успеате, у шо е тајната….

Трпана имала љубовник во друг град…