во

Оди маж по Партизанска во 23:30 и гледа една одлична риба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто трет пат добивам сметка од 100 евра?

Не се секирај куме, јас знам како да те спасам…