во

Овој авион целосно е дизајниран и направен од ваши студенти…

Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да тргне им рекле:

– Овој авион целосно е дизајниран и направен од ваши студенти.

Сите професори веднаш се разбегале, само еден останал мирно да седи.

Го прашале зошто не бега како другите, а тој им одговорил:

– Ако авионот навистина е направен од моите студенти, сигурно нема ни да полета.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во некоја државна фирма наместиле нов директор…

Стигнавме момци, 500 денари…