во ,

Никогаш нема да го заборавам моментот кога ја сретнав жена ми во дискотека!

– Никогаш нема да го заборавам моментот кога ја сретнав жена ми во дискотека!

– Зошто? Романтично ли беше?

– Не бе, какво романтично! Мислев дека е дома со децата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената ме исфрли од дома….

7 женски прашања…