во

Не се секирај куме, јас знам како да те спасам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Оди маж по Партизанска во 23:30 и гледа една одлична риба

Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница…