во

Некој човек отишол во продавница да си купи леб…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вчера во фрижидерот оставив 3 шишиња ракија…

Не плачи сине, да намалат бензино и ќе го врне татко ти