во ,

На еден човек му пука гума пред лудница. Ја вади резервната да ја замени…

На еден човек му пука гума пред лудница. Ја вади резервната да ја замени, кога наеднаш сите 4 навртки му паѓаат во блиската шахта.

Почнува да мисли, да се туфка, да врти околу автомобилот. Еден луд го гледа од прозорецот цело време и на крај му вели:

– Брат, земи по една навтрка од другите тркала, така со по 3 навртки ќе можеш да си отидеш до дома.

Возачот зачудено прашува:

– Еј, како ти текна на ова?

– Брат, ние тука сме луди, а не глупи!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ајде сега сите да фрлите по еден предмет во океанот и после 10 минути…

13 Пати кога нечиј нормален ден се претворил во хаос