во

Најдобриот фестивал годинава – „КАУЧела“ – графички дизајнери со инвентивни илустрации за корона вирусот


Креативноста е на највисоко ниво дури и во вакви стресни, тажни времиња. Графичките дизајнери имаат неверојатни идеи кои ги прикажуваат низ илустрации.

Сега повеќе од кога и да било треба да мислиме на „ние“, наместо само на „јас“. Погледнете ги инвентивните илустрации во време на корона вирусот:

Дадете го својот придонес – останете дома. Тоа е сè што можеме да направиме.

View this post on Instagram

Spot the 7 differences

A post shared by Jean Jullien (@jean_jullien) on

Најдобриот фестивал оваа година – КАУЧела

Имајте ги предвид симптомите на вирусот

Остани дома. Прекини го синџирот на зараза

View this post on Instagram

If you can, please stay at home. We all need to make an effort to help protect the more vulnerable people in our communities and try and break the chain of infection. 🦠 The fact is that you might be carrying the virus without showing any symptoms, so it’s important to minimise contact with others even if you consider yourself healthy. These are difficult times for all of us, but especially for the less fortunate people in our society so it’s time we come together and show some compassion. 🦠 Don’t be selfish, don’t stockpile, stay at home as much as you possibly can, and if you must go out please practice good hygiene and try and keep your distance. 🦠 I’m hopeful that when all this is over, we will have learned something valuable about working together as a community.

A post shared by Sara Andreasson (@saraandreasson) on

Седи дома!

Дневна рутина за време на корона

View this post on Instagram

🌸Мојата дневна рутина си ја замислувам во изолација, ама не без комуникација 😂😂😂 … 🌸Многу сакам да знам што читате, слушате, гледате, како се инспирирате, кои се вашите дневни рутини, како балансирате, како се бодрите, мотивирате, како си давате надеж, сила…. ….. 🌸Помигнете да го излуфтираме интернет просторот со убави информации 🌸🌺🌸 . . . . . #седисидома #седидома #инстаграмџики #инстаграмџии #инстафото #инстаграмџииmacedonia #инстаграмџии💎📷 #инстаграмџиска #vsco #vscomacedonia #skopje #photography #photooftheday # #иоваќепомине #dailyroutine #dailymotivation

A post shared by Windmill Shop (@windmill.shop) on

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како треба да изгледаат логоата на светските компании во време на корона?

13 Фото докази дека некои работи се можни само во Русија