во ,

Мајката ја пуштиле неколку часа порано од работа поради пандемијата…

Мајката ја пуштиле неколку часа порано од работа поради пандемијата. Влегува дома и синот ја пречекува на вратата со зборовите:

– Мамо, тато е во спалната со непозната жена.

– Е сега ќе го убијам, говедо едно!

– Априлили мамо! Не е непозната, комшивката е…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат….

Прв ден после карантинот. Мажот се враќа дома порано од работа…